Væpnet politi slo til mot klubben igår kveld.

Væpnet politi slo til mot klubben igår kveld

10-15 bevæpnete politifolk brukte rambukk, slo seg igjennom døren og foretok en razzia mot pokerklubben Players Club igår kveld. Rundt 15 spillere var til stede i en 600 kroners turnering da de slo til. De tok beslag i 12 spillebord, sjetonger(?) og ca 30.000 kroner.

Det er ikke kjent hvorfor politiet valgte å slå til mot Players Club, og politiet innrømmer at de ikke fant noen hardbarkede kriminelle i lokalet. En sak er ihvertfall sikkert og det er at det er en ubehagelig følelse når politiet stormet et lokale og skriker at ingen skal røre seg og henda på hodet.

Spillerne i Oslo er frustrerte, og ber politiet konsentrere seg om de virkelige kriminielle i byen, og ikke legge ressurser på slike razzier som dette. Det vil bare føre til at klubber som starter vil være riktige underground klubber der alkohol og narkotika omsettes og hvor de virkelig hardbarkede kriminelle står bak som driver av klubben. Det gjør vondt i hjertet når man ser en av driverne av Players Club blir lagt i håndjern før han blir bortført av politiet.