Lillestrøm KK raidet av politiet

Lillestrøm KK raidet av politiet

Etter å ha lest innlegg på forskjellige forum, artikler i ulike aviser, sett tv-innslag og fremfor alt, bloggen til jevakim’s der hun beskriver selve raidet, og det å bli arrestert for å spille poker sitter jeg helt målløs. Det er vanskelig å finne de rette ordene til å skrive en rettferdig og fornuftig artikkel om dette.

Pokerspillere rundt om i landet har vanskelig å forstå at politiet kan legge så store ressurser på å stoppe pokerklubbene. Klubber som blir drevet av ildsjeler, med 300-500 kroner i innsats og der helt vanlig arbeidene mennesker sitter og koser seg med venner i noen timer.

Spesielt vanskelig å forstå denne «kriminaliteten» er det når, mordere får permisjon og kjører halve Norge rundt med et lik i bagasjen, og et tjue talls jenter blir voldtatt i hovedstaden uten at man har vakt på sedlighetsavdelingen i helgen slik at man kan hjelpe disse jentene når de først har fått en eller to syke gutter/menn tvunget på seg i livet.

At politiet bruker 20 bevæpnede tjenestemenn og stormer et lokale som om det skulle være et narkorede, er for meg helt ubegripelig, man retter våpen- og legger spillerne i håndjern for at man har spilt en turnering med ynklige 400 kroner i innsats. Man tar spillerne med til stasjonen og «truer» de med rettsak og lignende om man ikke aksepterer forelegget på 3000 kroner. Da snakker vi altså om en bot som er mindre enn for eksempel om du kjører på rødt lys eller ikke overholder vikeplikten din. Man drar da ikke våpen og legger slike kriminelle i jern.

Les Jevakims blogg her om hennes erfaringer med å bli arrestert for pokerspilling.