Nok et gullår for noske pokerspillere er over.

Nok et gullår for noske pokerspillere er over

Fem verdige kandidater var nominert til årets gullhånd. Bjørn-Erik Glenne var den første som røyk ut, deretter var det Thor Hansen sin tur. På tredje plass kom WPT vinneren Andreas Walnum. Da Jan-Olav Sjåvik og Åge Spest sto igjen på scenen, skulle vinneren kåres av en Head 2 Head duell, der Åge Spets vant.

Man kan jo spørre seg om dette er det beste settet å kåre en verdig vinner for 2006. Vi på Yakocasino er noe mere tilhenger av at man ar en jury som vurder de kandidatene som er nominert. En slik prestisje som å få gullhånda bør ligge på hva man har prestert under året som gikk, og ikke en tilfeldig H2H kamp. Man burde kanskje heller la publikum velge inn 7-10 spillere som har utmerkt seg gjennom året, og la en jury plukke ut de 5-6 beste kandidatene.

Ellers var det en finfin fest med mye glamour og pokerspilling.

Det ble arrangert en frereoll turnering hvor førstepremien var en plass i EPT København. Det var 70 startende og den lykkelige vinneren ble Stein Erik Ulekleiv.

I dameklassen vant Torunn Smedstad foran Siv Veikseth , pokerforbundets ordfører Hanna Nilsson ble nummer tre.

Det var også en prestisjefylt H2H turnering der halvparten av de startende var noen av norges beste pokerspillere, og den andre halvparten var spillere som hadde kvalifisert seg via internett. Askild Hansen vant denne turneringen etter å ha slått ut blant annet Sverre Krogh Sundbø, Bjørn-Erik Glenne,Thor Hansen og til slutt i finalen amatøren Einar Huseby.